LÄS!

Det är ju så, att vi driver en hästblogg. Och ska man vara helt ärlig, så är det faktiskt himla svårt att driva en hästblogg, efterssom att nästan varenda liten hästmänniska läser Dressyrmupparna, och efter det så blir man lätt dömd som "härmare".
Så nu är den stora frågan. Vad ska vi göra? Vad ska vi göra för att sticka ut, bli bra och omtyckta och helt enkelt: lästa?


Det vore en stor hjälp om ni ville länka oss, och om det finns intresse så fixas en bildlänk gärna! Vi byter förstås länk då.


Men det är så svårt att veta vad man ska skriva, för man blir lätt dömd som Tråkig och det finns många som hänger kvar två-tre dagar, men sedan vill gå vidare. Vidare till en annan blogg, som får en hög statestik i två-tre dagar, och sedan så sjunker den igen.
Vi behöver er hjälp. Vi behöver era kommentarer, era tips och förslag, era länkar och eran tid. En blogg lever på en grej: läsare.


Så om du har en idé, ett tips, en positiv kommentar, en länk eller något annat så är det guld värt, och vi blir så himla glada för den minuten det tar att skicka iväg en kommentar. Det riktigt skuttar till i en när det står fem nya kommentarer när man loggar in. Så himla bäst, är precis vad ni är!
Men, precis som alla andra bloggar, så vill vi bli stora. Och det blit vi bara med er hjälp!
Det vi helt enkelt ber om är att ni skickar oss en kommentar med tips om vad vi ska blogga om (önskeinlägg)! Det tar en minut och är väldigt uppskattat!


Pussar & Kramar från dom enda Vivcarna i hästvärlden.


Och sen så ska vi bli bättre på att svara på kommentarer!

Kommentarer
Emilia Kommenterade...

Jag älskar er blogg har följt den sen ni börja blogga och jag tycker inte det är nån fel på bloggen och jag kan länka er <3 <3 <3 :D

Datumet 2011-04-20 och klockan 08:12:44 Vi tackar för din kommentar!
URL: http://saning.blogg.se/
sofia Kommenterade...

haha nej, dom går ut 07.00 går in 20.00-21.00 ;)

Datumet 2011-04-20 och klockan 08:48:17 Vi tackar för din kommentar!
URL: http://sundsryttare.blogg.se/

Kommentera du också!

Namnet var...:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt och osynligt)

Blogg eller hemsida?

Skriv vad du vill:

Trackback
RSS 2.0