Hittad Cooper!

Tänkte skriva ett inlägg om min fina kille, hur vi hittade honom osv.

Cooper hade länge tilllhört mammas vän Katta, vars man hade fått ett jobb i England, London. Dem tog de två hästar dom hade, packade ner huset och flyttade till England där hästarna trivdes bra. Dom stog i ett riktigt engelskt fint stall och hade det bra. Cooper reds inte så mycket, hölls väl mest bara i någon slags "form". Inte för att han var skadad, men dem köpte tre hästar så det fanns inte tid.

Min kära mamma älskar trädgård och allt som har med det att göra, och Katta fixade några biljetter till Chelsea Flower Show, så mamma flög till London och kollade på den. Sedan följde hon med ut till stallet för att kolla på alla hästarna och fick då rida Cooper, och blev kär.

Då skulle Kattas familj flytta hem igen, till Sverige, men hade inte råd att ta med sig Cooper och en häst som hette Silla. Hon tänkte försöka sälja Cooper till en ridskola.

Mamma och Vera flög över till London för att provrida och bestämde sig, och en kort tid efter så kom våran fina Cooper hem till Siggesta.

I början så var han väldigt trög och inte alls rolig att rida och nu så har han blivit en drömhäst med världens muskelbyggnad och gör galoppombyten i vartannat!

Kommentarer

Kommentera du också!

Namnet var...:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt och osynligt)

Blogg eller hemsida?

Skriv vad du vill:

Trackback
RSS 2.0